header banner
Default

BREEK: Ferrari is now accepting bitcoin


Ferrari SP3

Cryptocurrency? Bestaat dat nog? Jazeker en je kan er nu ook een Ferrari mee kopen!

Het was even mooi toen de wereld in de brand stond vanwege COVID-19: tijdens alle chaos zat iedereen thuis te broeden op plannetjes om rijk te worden. En de cryptocurrency markt leek een ideaal vehikel om je geld te vermenigvuldigen. De Bitcoin, de original gangster zou richting de miljoen per stuk gaan. Als je maar lang genoeg wacht.

Misschien geldt dat nog steeds wel, maar de hele markt is wel een beetje ingestort. De koers van de bitcoin schommelt nu al wat een eeuwigheid lijkt rond de 25.000 Dollar per munt. De grote volatiliteit lijkt eruit te zijn, dus enorme winsten en verliezen ook. Dus vindt eigenlijk iedereen het niet meer heel leuk. In het dagelijkse gesprek bij de waterkoeler komt crypto nooit meer voorbij.

En daarom komt het bericht van Reuters dat Ferrari cryptocurrency gaat accepteren, enigszins als een donderslag bij heldere hemel. De bron is desalniettemin betrouwbaar. Reuters quoot Enrico Galiera, de Chief Commercial and Marketing Officer van Ferrari. Volgens Galiera maakt Ferrari de move omdat klanten er naar gevraagd hebben.

Eerst gaan de Verenigde Staten voor de bijl, maar de bedoeling is dat in 2024 de mogelijkheid er ook komt voor Europeanen. Het is overigens niet zo dat Ferrari hiermee ook zelf cryptocurrency wil gaan verzamelen omdat de Dollar en Euro steeds minder waard worden. Er is een samenwerking met BitPay, die de bitcoin, ethereum of US Coin voor dealers meteen omzet in traditionele valuta. Voor klanten zal het echter niet duurder worden om de auto in crypto te betalen, aldus Ferrari.

Wanneer denk jij dat cryptocurrency weer begint aan de volgende upswing? En welke Ferrari ga je kopen met je bitcoin? Laat het weten, in de comments!

Nieuwste artikelen

VIDEO: Wen Ferrari?!
Coin Bureau Clips
  • Koop de bekendste Ferrari 296 van Nederland!
  • Mexicaanse hooligan wordt levenslang verbannen door de F1
  • Video: in je spiegels kijken, waarom zou je?
  • Ziehier, de lelijkste Abarth ooit

Lees Interacties

VIDEO: Ferrari announces it will accept crypto for its supercars
CNBC Television

Sources


Article information

Author: Shirley Mendoza

Last Updated: 1698704882

Views: 600

Rating: 3.8 / 5 (116 voted)

Reviews: 97% of readers found this page helpful

Author information

Name: Shirley Mendoza

Birthday: 1947-08-18

Address: USNV Austin, FPO AA 43357

Phone: +3562612711225138

Job: Forester

Hobby: Animation, Aquarium Keeping, Baking, Cycling, Web Development, Painting, Fishing

Introduction: My name is Shirley Mendoza, I am a accessible, apt, welcoming, venturesome, unyielding, unwavering, Adventurous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.