header banner
Default

Kan Dogecoin en Shiba inu 1 euro worden tijdens de heropleving van de meme-crypto-trend?


Het lijkt erop dat meme coins een comeback aan het maken zijn. Zo is de Shiba Inu koers met 1% gestegen in de afgelopen 24 uur. Ook de DOGE koers is met 0,4% gestegen en staat zo op het punt om ADA te overstijgen in marktkapitalisatie.

Kan de meme crypto trend weer op gang worden gebracht en kan Shiba Inu 1 euro worden? Laten we verder kijken naar de Shiba Inu koers en DOGE.

Shiba Inu koers verwachting na 3% stijging in afgelopen week

VIDEO: THIS IS IT FOR DOGECOIN & SHIBA INU!!!!!
Davinci Jeremie

Op het moment van schrijven ligt de Shiba Inu koers op $0,000007355 na een stijging van +3,55% in de afgelopen 7 dagen. Dit indiceert ook een stijging van +1% in de afgelopen 24 uur.

De Shiba Inu koers lag sinds het begin van deze maand met zijn 30-daagse moving average (gele grafiek). Maar nu lijkt het erop dat dit niveau binnenkort als support geclaimd kan worden. Het gevolg? Nog meer kans op een Shiba Inu rally.

Shiba inu en Dogecoin streven Cardano voorbij: kan Shiba inu 1 euro worden bij heropleving meme crypto trend?

Omdat de Shiba Inu koers nog ver onder de 200-daagse moving average (blauwe grafiek) ligt, is er nog veel ruimte voor een stijging. Met een relative strength index rond de 50, te zien aan de paars lijn onder de afbeelding, heeft SHIB genoeg momentum voor een mogelijke rally.

Als Shiba Inu zijn positieve momentum kan behouden, kan het een definitieve breakout maken door de 30-daagse moving average en verder stijgen. Zo zou SHIB dit jaar nog naar de $0,00001 kunnen stijgen en misschien zelfs naar $0,000012.

Deze mogelijkheid wordt verder versterkt door crypto whales die weer bezig zijn met het inslaan van SHIB tokens. Als deze activiteit aanhoudt, zou Shiba Inu binnenkort al een mooie rally kunnen meemaken.

.@Shibtoken whale transactions just hit new weekly high https://t.co/qy69EkfY0H

— U.Today (@Utoday_en) September 18, 2023

Kan Dogecoin Cardano overtreffen in marktkapitalisatie?

VIDEO: If You Bought $150 of Shiba Inu | More Crypto Online, Meme. #invest #cryptocurrency #shiba #shibainu
Kevin Finance

Ook de Dogecoin koers doet het deze week erg goed, zo is DOGE met 3,57% gestegen naar $0,0625 in de afgelopen 7 dagen. Hiermee dreigt Dogecoin ook Cardano binnenkort te overstijgen in marktkapitalisatie.

Shiba inu en Dogecoin streven Cardano voorbij: kan Shiba inu 1 euro worden bij heropleving meme crypto trend?

Als we kijken naar de marktkapitalisatie van beide coins, zien we dat er weinig verschil tussen zit. Cardano en Dogecoin zullen de komende tijd stoeien voor de 7e plek op CoinMarketCap.

In het geval dat meme crypto trend weer op gang komt, zou Dogecoin nog verder kunnen stijgen. Maar als gevolg zou deze volgende meme coin ook een mooie rally mee kunnen maken.

Wall Street Memes (WSM) – Kan nieuwe meme crypto trend ervoor zorgen dat deze meme coin gaat exploderen?

VIDEO: 🔥SHIBA INU, PEPE AND DOGECOIN ARE DYING?! WHICH MEME COIN WILL SURVIVE?! (URGENT!!)
Joe Parys Crypto

Een van de meest veelbelovende nieuwe meme coins in opkomst is Wall Street Memes. Deze nieuwe meme coin wordt ondersteund door een community van ruim 1 miljoen investeerders en ‘degens’.

Hierdoor is de verwachting groot dat WSM dit jaar kan exploderen nadat de meme coin gelist wordt op exchanges. Maar met zo’n grote community kan de meme coin ook op lange termijn veel waard worden. Mogelijk kan WSM zelfs Pepe Coin van de troon stoten en zo groot worden als Dogecoin en Shiba Inu.

Shiba inu en Dogecoin streven Cardano voorbij: kan Shiba inu 1 euro worden bij heropleving meme crypto trend?

Op het moment van schrijven heb je nog iets meer dan 7 dagen de tijd voordat de presale gelosten wordt en de meme coin kort daarna gelanceerd wordt op exchanges. De verwachting is dan ook dat WSM grote exchange listings kan krijgen.

Je koopt WSM voor $0,0337 per stuk, waarvoor de meme coin ook gelist zal worden, voordat de koers hiervan waarschijnlijk zal exploderen.

Om alles uit WSM te halen kun je de tokens staken en meedoen aan airdrops waar maar liefst 30% van de token supply naartoe zal gaan. Zo is WSM een uitstekende meme coin met utility om vandaag in te investeren.

Nu naar Wall Street Memes

Bitcoin BSC (BTCBSC) – De nieuwe Bitcoin op de Binance Smart Chain

VIDEO: SHIBA INU & Dogecoin TO HIT $1.00
The Cryptoviser

Een van de meest veelbelovende presales van dit moment is die van Bitcoin BSC. Dit nieuwe Bitcoin alternatief op de Binance Smart Chain heeft namelijk meer dan $2,8 miljoen opgehaald binnen 2 weken tijd.

In deze presale worden BTCBSC tokens verkocht voor $0,99 per stuk, op basis van de prijs die 1 Bitcoin in 2011 had. Dit is voor investeerders een erg aantrekkelijke deal, omdat BTCBSC zijn eigen unieke voordelen heeft ten opzichte van de originele Bitcoin.

Het eerste voordeel van Bitcoin BSC is dat je voor een lage prijs kunt investeren in een Bitcoin alternatief, iets wat typisch meer dan $10 per stuk waard kan worden.

Het tweede voordeel is dat je deze tokens niet hoeft te minen. Je kunt Bitcoin BSC tokens vergrendelen in een staking pool om extra tokens te verdienen. Dit is niet alleen eenvoudiger voor de investeerder, maar ook beter voor de planeet omdat het energieverbruik van Proof-of-Stake veel lager is dan Proof-of-Work (mining).

De presale kan binnen enkele weken uitverkocht worden, daarom is er niet veel tijd meer om BTCBSC te kopen voor een vaste lage prijs. Binnenkort zal de token gelanceerd worden op PancakeSwap en waarschijnlijk stijgen in waarde.

Nu naar Bitcoin BSC

Launchpad XYZ (LPX) – Welke crypto gaat stijgen? Ontdek het met dit nieuwe crypto AI platform

VIDEO: Bitcoin shiba inu XRP cardano matic etherium has impact on crypto market, hold and stay right token
TradeFuture4earn

Launchpad is een veelbelovend nieuw project dat bezig is met het ontwikkelen van een compleet crypto platform. Met dit platform zal eht eenvoudig worden om te navigeren naar de beste crypto projecten die de markt te bieden heeft.

Denk hierbij aan DeFi coins, NFT’s, Fractionalized Assets, crypto games, de metaverse en nog meer. Daarnaast zal Launchpad ook handige tools bieden om nog meer uit crypto te halen. Een van deze tools is bijvoorbeeld een AI crypto voorspellingsmodel, waarmee je met nog meer nauwkeurigheid de koersen van crypto kunt voorspellen.

Launchpad hoopt met dit nieuwe platform zowel ervaren als nieuwe gebruikers te helpen. Zo verwacht Launchpad de volgende 10 miljoen nieuwe gebruikers de crypto sector in te leiden. Op het platform zul je onder andere traningen, exchanges en een web3 wallet kunnen vinden.

Shiba inu en Dogecoin streven Cardano voorbij: kan Shiba inu 1 euro worden bij heropleving meme crypto trend?

Met de utility token, LPX, kun je nog meer uit het platform halen. Je kunt de token staken voor passief inkomen, maar ook verschillende voordelen krijgen op het platform. Voordelen zoals korting op tarieven van de Launch[pad exchanges, exclusieve toegang tot presales, NFTs en crypto games en unieke community badges.

Naar verwachting zal de vraag naar LPX erg hoog worden na de lancering van Launchpad. Om die reden is de presale prijs van $0,0445 een koopje om deze kleine crypto met potentie in te slaan. Na de presale zal de token gelist worden op exchanges en naar verwachting exploderen in waarde.

Nu naar Launchpad XYZ

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

Sources


Article information

Author: Melissa Smith

Last Updated: 1699986604

Views: 729

Rating: 3.6 / 5 (99 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Melissa Smith

Birthday: 2022-02-09

Address: 159 Diaz Shoals Apt. 931, Patrickstad, OH 75506

Phone: +4175294533694782

Job: Geologist

Hobby: Running, Knitting, Painting, Traveling, Billiards, Baking, Astronomy

Introduction: My name is Melissa Smith, I am a accomplished, esteemed, Gifted, striking, welcoming, vivid, ingenious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.